10 jaar! Laten wij het vieren!

Tien jaar geleden, ontmoette Anna en Benoit elkaar op het terras van het Clair Obscure Restaurant tijdens de Francofolies Concert in Spa. Anna, waarschijnlijk de enige persoon op het concert die geen Frans sprak, zag Benoit foto's van haar maken met zijn indrukwekkend grote camera. Zonder aarzeling benaderde Anna Benoit hopend dat hij een professionele fotograaf was en vroeg om de foto's. Zij werden verliefd, maar realiseerde zich dat de reis voor hun niet gemakkelijk zou zijn. 250 km afstand, taalbarrière en hard besef dat Benoit niet een professionele fotograaf was, stopte ze niet om 10 geweldige jaren door te brengen.

Dat is de reden waarom Anna en Benoit dachten dat het een goede gelegenheid zou zijn om deze bijzondere dag te vieren met hun familie en vrienden.

 

cake

confetti

Waar en Hoe?

Het privé feest zal plaats vinden in op een prachtig boerderij in de buurt van Spa, datum en de tijd zijn aangegeven op jij persoonlijke uitnodiging.

Adres

Salle du Géant - Ferme de la Carrière
Hestroumont, 671
4910 Theux - Belgium

Richting

Open Street Map Google Map

Parkeren

Parkeren gratis op locatie. Er is genoeg plek voor iedereen.

Dress code

Anna en Ben gaan er stijlvol gekleed. Als jij mee wilt doen zou wel leuk zijn. Maar is helemaal niet verplicht. Alles kan.

Cadeau tip

Na 10 jaren samen, hebben wij reeds alles waarvan we konden dromen. Wil u ons toch op een presentje verrassen dan hopen wij dat dit in een varkentje zal passen ;)

 

location

bubbles

Contact en bevestiging

Wij zouden het op prijs stellen als je ons laat weten of jij kunt komen of niet voor 1 Juli.

Mail of bel:

The Netherlands
+31 626 74 11 85

Belgium
+32 476 87 94 21